تاریخ برگزاری ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه
تاریخ برگزاری ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه
مدیریت ریسک یک فرآیند مستمر با رویکردی جامع است که عدم قطعیت های موجود در تمامی سطوح سازمان را پوشش می دهد. این عدم قطعیت ها می توانند هم به صورت منفی و هم به صورت مثبت بر روی اهداف کلیدی سازمان اثرگذار باشند. در واقع مدیریت ریسک سازمانی با ایجاد یک فرآیند ساختاریافته، سازمان را قادر می سازد که در تمامی سطوح خود بصورت یکپارچه ریسک ها را شناسایی ، ارزیابی، برنامه ریزی و مدیریت نماید. این استاندارد سعی دارد با ارائه یک چارچوب مشخص، یک سیستم مدیریت ریسک که قابلیت کاربرد برای هر نوع سازمان و صنعتی را داشته باشد ارائه دهد.
فواید استقرار نظام مدیریت ریسک سازمانی:
استاندارد مدیریت ریسک سازمانی ISO31000 | |
---|---|
زمانبندی دوره : | ۳۰ و ۳۱خرداد |
مدت دوره : | دو روز کامل ۱۶ ساعت – ۸٫۳۰ تا ۱۷ |
قیمت : | ۱۱,۹۷۹,۱۰۰ ریال |
11,979,100 ریالافزودن به سبد خرید
[“icon type=”icon-plus-circled] فرایند مدیریت ریسک
فرآیند یا Process شامل ۵ جزء می باشد. فرآیندهای مدیریت ریسک می بایست یک جزء جدا نشدنی از مدیریت ، نهادینه شده در فرهنگ و رویه های سازمان، بومی سازی شده با فرآیندهای کسب و کار سازمان باشد. این اجزاء عبارتند از تدوین بستر و محتوا، ارزیابی ریسک (شامل شناسایی و تحلیل و سنجش ریسک)، پاسخگویی به ریسک، پایش و بازنگری، مشاوره و ارتباطات.
[“icon type=”icon-plus-circled] معرفی ابزارها و تکنیک های شناسایی و تحلیل ریسکها
[“icon type=”icon-plus-circled] کارگاه شناسایی ریسک های داخلی و خارجی سازمان
[“icon type=”icon-plus-circled] کارگاه ارزیابی ریسک ها
[“icon type=”icon-plus-circled] کارگاه پاسخگویی به ریسک
[“icon type=”icon-plus-circled] کارگاه پایش و بازنگری ریسک ها
[“icon type=”icon-plus-circled] گزارش دهی و ارتباطات ریسک
[“icon type=”icon-plus-circled] فرهنگ سازی و پیاده سازی مدیریت ریسک سازمانی درسازمانهای پروژه محور
[“icon type=”icon-plus-circled] تاریخچه و معرفی مدلهای مدیریت ریسک سازمانی
[“icon type=”icon-plus-circled] معرفی ساختار مدیریت ریسک بر مبنای ISO 31000
[“icon type=”icon-plus-circled] اصول مدیریت ریسک
اصول یا Principles شامل ۱۱ مشخصه بارز مدیریت ریسک در سازمان می باشند. برای اینکه مدیریت ریسک اثربخش باشد، سازمان بایستی در تمامی سطوح منطبق و پایبند به این اصول باشد. این اصول عبارتند از: ایجاد ارزش، عدم تفکیک پذیری از سایر فرآیندهای سازمان، دخالت در تصمیم گیری، توجه به عدم قطعیتها، نظام مند و ساختار یافته و به موقع بودن، مبتنی بر بهترین اطلاعات، بومی سازی شده، در نظر گرفتن عوامل فرهنگی و انسانی، شفافیت و جامعیت، پویا و تکرارپذیر و حساس در مقابل تغییرات، کمک به بهبود مستمر سازمان.
[“icon type=”icon-plus-circled] چارچوب مدیریت ریسک
چارچوب یا Framework شامل ۵ جزء می باشد. موفقیت مدیریت ریسک بستگی بسیار به اثربخشی چارچوب دارد که زیرساخت و تمهیداتی که در کل سازمان در تمامی سطوح در آن تعبیه شده اند را فراهم می سازد. چارچوب در مدیریت اثر بخش ریسکها از طریق بکارگیری فرآیند مدیریت ریسک در سطوح مختلف و بستر خاص سازمانی کمک میکند. چارچوب اطمینان می دهد که اطلاعات در مورد ریسک که از فرآیندهای مدیریت ریسک بدست آمده است، به نحو مناسب گزارش شده و به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری و پاسخگویی در تمامی سطوح سازمانی مربوطه بکار می رود. این اجزاء عبارتند از اختیار و تعهد، طراحی چارچوب مدیریت ریسک، پیاده سازی مدیریت ریسک، پایش و بازنگری چارچوب، بهبود مستمر چارچوب.